Un nou sediu al biroului pentru accidente uşoare, în sectorul 2

Un nou sediu al Biroului Accidente cu Avarii, care va soluţiona accidentele de circulatie produse în sectorul 2 al Capitalei, soldate numai cu pagube materiale, va funcţiona, de vineri, în incinta societăţii Automecanica.

1151 afișări
Imaginea articolului Un nou sediu al biroului pentru accidente uşoare, în sectorul 2

Un nou sediu al biroului pentru accidente uşoare, în sectorul 2 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri, că şoferii implicaţi în accidente uşoare, pe raza sectorul 2, se pot adresa şi poliţiştilor din noul sediu al Biroului Accidente cu Avarii, situat pe strada Nicolae Apostol, la numărul 2-4.

Programul de lucru va fi între 07.00 şi 20.00, de luni până vineri.

Brigada de Poliţie Rutieră (BPR) recomandă acest sediu celor implicaţi în accidente cu avarii care au loc pe şoselele Fundeni, Colentina şi Andronache, între Fundeni şi Pasarela Voluntari, precum şi în zonele adiacente.

BPR aminteşte că birouri pentru accidente cu avarii funcţionează în Capitala în Centrul de daune Omniasig, din Calea Grivitei numerele 355-357, pentru sectorul 1, în strada Maşina de Pâine numărul 47 şi strada Nicolae Apostol numărul 2-4, pentru sectorul 2, în Calea Vitan numărul 242, la Secţia 12 Poliţie, pentru sectorul 3, în strada General Candiano Popescu numărul 57, pentru sectoarele 4 şi 5, pe strada Gilău numărul 7C, pentru sectorul 4, şi în Bulevardul Iuliu Maniu numărul 594, la Secţia 25 de Poliţie, pentru sectorul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici