Un număr de 14 persoane, între care 11 poliţişti constănţeni, arestate - VIDEO

Un număr de 14 persoane, între care 11 poliţişti de la Serviciul de Poliţie Rutieră din Constanţa, din cele 43 cercetate pentru fapte de corupţie, au primit, vineri, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

16 afișări
Imaginea articolului Un număr de 14 persoane, între care 11 poliţişti constănţeni, arestate - VIDEO

Constanţa: 14 persoane, printre care 11 poliţişti, reţinute de procurori

Potrivit procurorilor, după audieri care au durat mai bine de 12 ore, unsprezece din cei 39 de poliţişti cercetaţi au fost reţinuţi, joi, pe o perioadă de 24 de ore, lor adăugându-se şi trei civili din cei patru cercetaţi în acest dosar.

Conform unui comunicat al DGA, în data de 25 iunie, în urma unei acţiuni de amploare desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie, în colaborare cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, cu sprijinul Jandarmeriei Române, au făcut 50 percheziţii, atât la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, cât şi la domiciliile unui număr de 39 agenţi de poliţie rutieră şi patru cetăţeni suspectaţi de comiterea unor fapte de corupţie.

Ei sunt învinuiţi de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi dare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu, folosirea în orice mod direct sau indirect de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii şi fals intelectual.

Video: Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici