Un oficial se laudă că Rusia îl poate ucide pe Zelenski, dacă îşi propune

Medvedev susţine că nu Zelenski nu a fost ţinta recentului atac de la Odesa.

923 afișări
Imaginea articolului Un oficial se laudă că Rusia îl poate ucide pe Zelenski, dacă îşi propune

Un oficial se laudă că Rusia îl poate ucide pe Zelenski, dacă îşi propune

Atacul rusesc cu rachete asupra Odesei nu a avut ca scop lovirea convoiului preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a scris asta pe Telegram. '

„Dacă asta ar fi fost ţinta, l-am fi lovit”, a susţinut fostul preşedinte rus, autorul mai multor declaraţii aprinse de-a lungul timpului.

Zelenski a declarat că a fost de mai multe ori ţinta ruşilor, dar de fiecare dată a scăpat teafăr, acţiunile fiind anihilate din faşă de serviciile de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici