Un preot din Prahova este acuzat că a agresat o elevă din clasa a treia. Primarul: „Eu le-am zis să nu o mai lase la ora de religie, că nu e obligatorie”

Preotul paroh din comuna Lapoş, judeţul Prahova, care este şi profesor de religie, este acuzat că a agresat o elevă din clasa a treia, părinţii copilei spunând că aceasta a fost trasă de păr, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1977 afișări
Imaginea articolului Un preot din Prahova este acuzat că a agresat o elevă din clasa a treia. Primarul: „Eu le-am zis să nu o mai lase la ora de religie, că nu e obligatorie”

Un preot din Prahova este acuzat că a agresat o elevă din clasa a treia

Primarul comunei Lapoş, Dumitru Ţîrlea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, vineri, părinţii fetei i-au povestit faptul că la ora de religie, preotul paroh, care este şi profesor, a tras-o de păr pe copila din clasa a III-a.

„Azi (vineri n.r.) m-au sunat părinţii fetei. Au zis că a bătut-o la ora de religie, că i s-a părut părintelui ca l-a înjurat, a tras-o de păr şi a ridicat-o. Aşa au zis părinţii. Părintele e şi profesor de religie la noi. O să facem informare la poliţie să se ocupe de acest caz. Eu le-am zis să nu o mai lase la ora de religie, că nu e obligatorie”, a declarat Ţîrlea.

Primarul a mai spus că a mai avut sesizări din partea cetăţenilor cu privire la comportamentul preotului.

„Am întrebat oamenii dacă cunosc astfel de probleme şi au zis că au auzit de astfel de întâmplări. Eu din 2012 îl cunosc. Am tot primit sesizări din partea cetăţenilor, şi a copiilor, am căutat să-i atrag atenţia. Se văitau că îi bruschează. Este un om cu care nu se poate discuta şi are probleme grave de comportament. Este o ruşine pentru localitatea noastră”, a mai spus primarul din Lapoş.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova a transmis că în acest caz au fost demarate verificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici