Un român a încearcat să jefuiască o pizzerie din Roma

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat de carabinieri după ce a încercat să jefuiască o pizzerie din Roma, unde a luat cina.

22 afișări
Imaginea articolului Un român a încearcat să jefuiască o pizzerie din Roma

Un român a încearcat să jefuiască o pizzerie din Roma (Imagine: Mediafax/AFP)

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat la Roma pentru tentativă de jaf, relatează Il Messaggero în ediţia eletronică.

Românul, fără antecendente penale, a intrat înarmat cu un cuţit, într-o pizzerie dintr-un cartier din Roma. Însă, după ce şi-a terminat cina, l-a chemat pe proprietar, căruia i-a cerut, ameninţându-l cu un cuţit, să îi dea toţi banii de care dispune.

Însă, strigătele românului au atras atenţia concubinei proprietarului care a început să ţipe, ameninţând că va chema carabinierii dacă acesta nu pleacă.

Reacţia femeii a avut rezultatul scontat, dat fiind că românul a fugit. Proprietarul a părăsit imediat localul, întâlnind o patrulă de carabinieri, căreia i-a povestit cele întâmplate cu câteva momente în urmă. Carabinerii au reuşit să îl prindă pe jefuitor, în buzunarele căruia au găsit cuţitul cu o lamă de 12 centimetri.

Românul a fost arestat, fiind încarcerat la închisoarea Regina Coeli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici