Un segment de drum din staţiunea Semenic a devenit impracticabil

Topirea zăpezii de pe drumul ce asigură deplasarea către lăcaşul de cult „Sf. Ilie” din staţiunea Semenic, judeţul Caraş-Severin, a transformat calea de rulaj într-un traseu de off-road, avertizează jandarmii, care spun că un segment de drum a devenit impracticabil.

105 afișări
Imaginea articolului Un segment de drum din staţiunea Semenic a devenit impracticabil

„Cu ocazia desfăşurării competiţie sportive „Cupa Veteranilor la schi”, în staţiunea Semenic, numărul mare de participanţi, sosiţi în staţiune cu autoturismele personale, a favorizat topirea zăpezii de pe drumul ce asigură deplasarea către lăcaşul de cult „Sf. Ilie”, transformând calea de rulaj într-un traseu de off-road”, transmit, sâmbătă, jandarmii din Caraş-Severin.

Aceştia avertizează că un segment de drum din staţiune a devenit impracticabil.

Jandarmii montani, prezenţi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona desfăşurării competiţie sportive, au fost nevoiţi să intervină pentru a scoate din noroi mai multe autoturisme care au rămas blocate.

Jandarmii montani le recomandă turiştilor să nu utilizeze acest segment de drum, iar în situaţia în care întâmpină dificultăţi să solicite sprijinul, atât prin sistemul unic de urgenţă 112, cât şi prin adresarea directă patrulelor prezente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici