Un şofer a ajuns cu maşina pe câmp după ce s-a ciocnit cu o autoutilitară FOTO

  • Un autoturism a fost proiectat pe un câmp din comuna Ciochina, judeţul Ialomiţa, după un accident în care a fost implicată şi o autoutilitară.
  • Unul dintre şoferi a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD pentru investigaţii medicale, iar cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital.
214 afișări
Imaginea articolului Un şofer a ajuns cu maşina pe câmp după ce s-a ciocnit cu o autoutilitară FOTO

FOTO ISU Ialomiţa

Salvatorii de la Garda de intervenţie Slobozia au intervenit marţi cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier la ieşire din comuna Ciochina, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

Potrivit fotografiilor postate de ISU Ialomiţa, autoturismul a fost proiectat pe câmp.

La locul evenimentului a venit în sprijin şi un echipaj al SAJ Ialomiţa- substaţia Slobozia.

În urma accidentului au rezultat două victime, conştiente şi neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical, o victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru investigaţii medicale suplimentare, iar cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici