Un şofer a condus prin Braşov cu câinele ieşit pe geamul autoturismului. Poliţia face verificări

Un şofer a condus, sâmbătă, la Braşov, cu câinele ieşit pe geamul din stânga faţă al autoturismului, unde de regulă se află volanul, iar poliţiştii au început verificările în acest caz pentru a stabili dacă s-a încălcat vreo prevedere legislativă, după ce pe internet au apărut mai multe fotografii.

3144 afișări
Imaginea articolului Un şofer a condus prin Braşov cu câinele ieşit pe geamul autoturismului. Poliţia face verificări

Un şofer a condus prin Braşov cu câinele ieşit pe geamul autoturismului. Poliţia face verificări

Medicul Dan Grigorescu, şeful secţiei de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Spitalului din Braşov, a postat, sâmbătă, patru fotografii cu un câine ieşit cu capul pe geamul unui autoturism, subliniind că maşina se afla în mers.

În postarea sa, medicul a menţionat şi numele poliţistului Marian Godină.

”Azi în Braşov... Oare Legea circulaţiei permite o asemenea aberaţie, Marian Godina? Să conduci autoturismul cu animalul de companie <luând aer> lângă tine? Pe lângă faptul că anulează vizibilitatea prin oglinda retrovizoare... Şi nu, nu era staţionat!”, a scris medicul Dan Grigorescu.

Din fotografii nu se vede dacă volanul autoturismului era pe partea stângă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii de la Biroul Rutier fac verificări în acest caz pentru a stabili dacă s-a încălcat vreo prevedere legislativă.

Un alt caz aproape similar a fost sesizat, joi, la Alba Iulia. O femeie a fost fotografiată în timp ce conducea o maşină cu un copil în braţe, pe străzi aglomerate din municipiul. Şi aici Poliţia a început verificările imediat ce imaginile au fost postate pe Internet

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici