Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit din motive încă necunoscute

  • Nicolae Bahan avea 54 de ani şi lucra în Germania în agricultură
  • Bărbatul a decedat pe 11 aprilie
  • Soţia sa spune că aşteaptă raportul medicilor legişti
4998 afișări
Imaginea articolului Un sucevean aflat la cules de sparanghel în Germania a murit din motive încă necunoscute

Un român aflat la cules de sparanghel în Germania a murit din motive încă necunoscute

Nicolae Bahan, un cetăţean român aflat la muncă în Germania, a încetat din viaţă la doar 54 de ani. El lucra la o fermă din apropierea oraşului Freiburg. Potrivit Monitorul de Suceava, decesul a fost înregistrat sâmbătă, 11 aprilie.
 
Soţia suceveanului, Silvia Bahan, a declarat pentru Monitorul de Suceava că aşteaptă încă un raport al medicilor legişti. Ea bănuieşte că decesul ar fi fost provocat de problemele cu inima.
 
"În Germania nu se lucrează pentru că e Paştele. Marţi mi s-a spus că voi şti cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră şi să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore şi a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Şi firma unde am lucrat cu soţul a promis că ne ajută cu repatrierea", a mărturisit Silvia Bahan.
 
Soţia bărbatului a declarat că acesta nu prezenta simptome ale coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici