Un sucevean care a înjunghiat o femeie cu o ţapină şi i-a bătut fiica cu biciul, trimis în judecată

Un bărbat din comuna suceveană Vama, acuzat că a înjunghiat o femeie în abdomen, cu o ţapină, şi a bătut-o cu biciul pe fiica acesteia, în urma unui incident pe DN 17, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor şi loviri sau alte violenţe.

219 afișări
Imaginea articolului Un sucevean care a înjunghiat o femeie cu o ţapină şi i-a bătut fiica cu biciul, trimis în judecată

Un sucevean care a înjunghiat o femeie cu o ţapină şi i-a bătut fiica cu biciul, trimis în judecată

Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, miercuri, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Cazaciuc, pentru tentativă de omor şi loviri sau alte violenţe, transmite corepsondentul MEDIAFAX.

Potrivit rechizitoriului, în 12 iunie, Gheorghe Cazaciuc a fost cu căruţa la un teren pe care îl are în localitate, pentru a-l curăţa şi a tăia arbuştii şi arborii.

După ce şi-a terminat treburile, Cazaciuc a plecat spre casă, iar în timp ce se deplasa pe drumul european DN17, la intersecţia cu un drum forestier, a depăşit trei căruţe care staţionau pe sensul său de mers şi în care se aflau mai multe persoane.

Imediat după ce a depăşit căruţele, Cazaciuc a fost avertizat de un şofer că una dintre persoanele aflate în căruţe i-a furat un moto-fierăstrău electric.

În aceste condiţii, Cazaciuc a oprit căruţa, a coborât şi s-a dus cu biciul către respectivele persoane, pentru a-şi recupera bunul furat. Iniţial, el i-a injurat pe cei din căruţe, iar apoi una dintre persoane a aruncat în stradă moto-fierăstrăul furat, care a fost recuperat de proprietar, acesta lovind apoi cu biciul o fată de 12 ani aflată în căruţă.

Bărbatul s-a dus apoi la căruţa sa, de unde a luat o ţapină (n.r. - obiect folosit pentru manevrarea lemnelor, prevăzut cu o coadă din lemn şi cu un capăt metalic şi ascuţit), cu care a lovit-o pe mama fetei, iniţial peste umărul stâng, iar apoi mai puternic în abdomen, după care s-a urcat în căruţă şi a plecat spre casă.

Soţul femeii rănite a sunat la 112 solicitând echipaje de Poliţie şi ambulanţă la faţa locului, spunând că soţia şi fiica sa au fost agresate cu un bici şi cu o ţapină.

În acest caz, raportul medico-legal emis arată că femeia a suferit un politraumatism abdominal şi de membre cu plăgi contuze hepatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 30-40 zile de îngrijiri medicale, medicii legişti apreciind că viaţa i-a fost pusă în primejdie, iar fata acesteia a suferit leziuni ce au necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici