Un sucevean chemat la Poliţie a sunat un poliţist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure

  • Un sucevean chemat la Poliţie a sunat un poliţist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure.
  • Bărbatul era înscris în Registrul naţional al persoanelor care au comis infracţiuni sexuale şi a fost chemat la Poliţie după ce nu a fost găsit acasă.
605 afișări
Imaginea articolului Un sucevean chemat la Poliţie a sunat un poliţist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure

Un sucevean chemat la Poliţie a sunat un poliţist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure. Bărbatul era înscris în Registrul persoanelor care au comis infracţiuni sexuale

Un poliţist a încercat vineri să-l verifice acasă pe un bărbat, în vârstă de 64 de ani, înscris în Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale.

Pentru că nu a fost găsit acasă, bărbatului i s-a lăsat o înştiinţare să se prezinte la Poliţie, precum şi datele de contact ale poliţistului de caz.

Între orele 19.00 - 23.00, poliţistul de caz din Suceava a fost sunat de bărbat de 30 de ori de pe două telefoane mobile, iar cel care l-a sunat l-a înjurat şi ameninţat.

Instanţa a permis o percheziţie la locuinţa suceveanului, astfel că sâmbătă poliţiştii au pătruns în forţă în apartamentul acestuia, după ce a refuzat să deschidă uşa.

La percheziţie au fost ridicate şapte telefoane mobile şi alte mijloace de probă.

La sediul poliţiei, bărbatul de 64 de ani a recunoscut hărţuirea.

Duminică, suceveanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici