Un tânăr a plonjat cu maşina în Dunăre, la Cazanele Mici. El a fost scos mort din apele fluviului

Un tânăr de 19 ani a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona Cazanelor Mici, judeţul Caraş-Severin, el fiind scos mort din apele fluviului.

333 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a plonjat cu maşina în Dunăre, la Cazanele Mici. El a fost scos mort din apele fluviului

Un tânăr a plonjat cu maşina în Dunăre, la Cazanele Mici (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Tânărul de 19 ani care a plonjat, marţi după-amiază, cu maşina în Dunăre, în zona Cazanelor Mici, a fost scos mort de scafandri din apele fluviului, autoturismul urmând să fie ridicat, cel mai probabil, miercuri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Semenic", din judeţul Caraş-Severin, Ancuţa Balint, a declarat corespondentului MEDIAFAX că scafandrii sosiţi din judeţul Mehedinţi la locul accidentului, în zona localităţii Coronini, au reuşit să îl scoată pe tânăr din apele fluviului, însă acesta era decedat.

Potrivit sursei citate, tânărul, care este din localitatea Berzeasca, judeţul Caraş-Severin, s-ar fi aflat singur în maşină în momentul în care a plonjat în Dunăre, dar scafandri vor mai face o scufundare pentru a căuta şi eventuale alte victime.

Trupul tânărului a fost dus la Institutul de Medicină Legală Caraş-Severin unde i se va face autopsia.

De asemenea, echipele de intervenţie vor reveni, cel mai probabil miercuri, la locul accidentului pentru a scoate şi autoturismul BMW din apele Dunării.

Purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic", Ancuţa Balint, declara că un bărbat a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că a observat în oglinda retrovizoare a autoturismului său cum o maşină a plonjat în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini, la Cazanele Mici.

La faţa locului s-au deplasat zeci de echipaje de la Poliţie, pompieri, Poliţia de frontieră şi s-a cerut şi sprijinul unui echipaj de scafandri de la ISU Mehedinţi. De asemenea, poliţiştii de frontieră au folosit un sonar aflat la bordul unei ambarcaţiuni pentru a identifica locul unde se află maşina.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, tânărul de 19 ani obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar câteva luni, iar cel mai probabil acesta a pierdut controlul volanului, ajungând astfel cu maşina în fluviu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici