Un tată primeşte despăgubiri 7.000 lei pentru că fosta soţie îl tot făcea de râs în faţa copiilor

  • Instanţa i-a dat dreptate tatălui, care a fost desfiinţat de fosta soţie în faţa copiilor
  • Situaţia persistă de câţiva ani, de la divorţul celor doi, de când copiii locuiesc cu mama
  • Decizia Judecătoriei Galaţi nu este definitivă şi poate fi atacată
1918 afișări
Imaginea articolului Un tată primeşte despăgubiri 7.000 lei pentru că fosta soţie îl tot făcea de râs în faţa copiilor

Un tată primeşte despăgubiri 7.000 lei pentru că fosta soţie îl tot făcea de râs în faţa copiilor

Un tată a obţinut de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei, de la instanţa din Galaţi. Femeia l-a denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, aşa că fostul soţ a dat-o în judecată.

Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei. De altfel, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte tarziu la întâlnirile cu tatăl. Ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (...) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: „vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?”

Sursa: Motivare Judecătoria Galaţi

În replică, femeia a spus că fostul vrea doar să se răzbune din cauza divorţului, pentru că ea a fost acuzată pe nedrept de adulter. Se pare că nu e aşa, pentru că decizia din 2013 a instanţei spune că femeia chiar l-a înşelat pe soţ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici