Un tramvai cofetărie de epocă va circula în Capitală de Ziua Copilului

Depoul Dudeşti al STB îşi deschide sâmbătă, de Ziua Copilului, porţile pentru a oferi copiilor, părinţilor şi bunicilor o experienţă inedită în lumea fascinantă a vehiculelor de epocă.

Urmărește
442 afișări
Imaginea articolului Un tramvai cofetărie de epocă va circula în Capitală de Ziua Copilului

Un tramvai cofetărie de epocă va circula în Capitală de Ziua Copilului

Principalul punct de atracţie al evenimentului va fi plimbarea cu un tramvai de epocă Rathgeber P3.16 (Tramvaiul Cofetărie), care va circula pe traseul Depoul Dudeşti - Şura Mare – Depoul Dudeşti. Potrivit STB, îmbarcarea călătorilor se va face de la Depoul Dudeşti, plimbarea oferind participanţilor ocazia de a face o incursiune în transportul bucureştean.

„Este o bucurie ca pe 1 Iunie să deschidem porţile Depoului Dudeşti pentru toţi bucureştenii, oferindu-le ocazia să descopere atât istoria transportului public din Capitală, cât şi cele mai noi mijloace de transport din flota noastră. Ne dorim ca această zi să fie una plină de surprize plăcute pentru copii şi pentru toţi pasionaţii de transport public”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB S.A.

În incinta depoului Dudeşti, vizitatorii vor putea vedea tramvaiele de epocă ale STB S.A., inclusiv modelele din anii 1912 şi 1956, cât şi cele mai noi vehicule care circulă pe străzile Capitalei.

Evenimentul este gratuit şi deschis publicului larg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici