Panică pe bulevardul Catargiu din Capitală: Un troleibuz a luat foc în plină stradă

Un troleibuz a luat foc, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală. Nu sunt raportate victime.

4747 afișări
Imaginea articolului Panică pe bulevardul Catargiu din Capitală: Un troleibuz a luat foc în plină stradă

Sursa foto: Facebook

UPDATE 12.11 Incendiul izbucnit la troleibuz a fost stins. Comentariul Gabrielei Firea: Sper ca cei care blochează licitaţiile să vadă

Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit la un troleibuz care mergea pe Bulevardul Lascăr Catargiu.

Nu s-au înregistrat victime, deoarece vehiculul era gol în momentul în care a luat foc.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu troleibuzul în flăcări, spunând că speră ca cei care „blochează intenţionat licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul oraşului”.

„Doi ani am fost şicanaţi cu licitaţia pentru achiziţia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reuşit să semnăm contractul anul acesta. Aşa s-ar fi întâmplat şi cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la Bucureşti cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziţionate tot după o licitaţie îngreunată doi ani de zile”, a spus Firea.

Primarul Capitalei afirmă că licitaţia pentru achiziţia a 100 de tramvaie este în continuare blocată.

„Se va dovedi că motivele sunt inventate. Azi (duminică – n.r.) în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achiziţiile de noi mijloace de transport in comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viaţa oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, scrie Firea.

Reacţia lui Nicuşor Dan: Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetenţa administraţiei Firea.

 

ORA: 11.30 Pompierii intervin cu două autospeciale cu apă şi spumă, cu ambulanţa SMURD şi o descarcerare, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, unde a izbucnit un incendiu la un troleibuz.

Nu sunt raportate victime.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.

Primele imagini VIDEO, postate de consilierul general PNL Ciprian Ciucu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici