Un turist canadian s-a rătăcit în Masivul Postăvaru

Un turist din Canada s-a rătăcit, sâmbătă la prânz, în Masivul Postăvaru, el fiind recuperat de salvamontiştii din Braşov după căutări care au durat mai bine de o oră.

15 afișări
Imaginea articolului Un turist canadian s-a rătăcit în Masivul Postăvaru

Un turist canadian s-a rătăcit în Masivul Postăvaru (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Naţional Salvamont, salvatorii montani au fost anunţaţi, sâmbătă, în jurul orei 12.00, prin dispeceratul Salvamont, că un cetăţean canadian, despre identitatea căruia nu se ştiu prea multe date, s-a rătăcit în timpul unei drumeţii pe munte, în Masivul Postăvaru.

Salvamontiştii de la Serviciul Public Judeţean Braşov au plecat pe urmele turistului rătăcit şi, după căutări care au durat mai bine de o oră, acesta a fost găsit.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii montani îl duceau pe turist către cea mai apropiată localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici