Unde mergem în vacanţa de vară – sugestii şi preţuri

Grecia, Turcia, Bulgaria, Croaţia şi Spania rămân şi anul acesta în topul preferinţelor pentru petrecerea vacanţei de vară în străinătate, în timp ce litoralul românesc reprezintă alegerea majorităţii celor care nu pleacă din ţară, spun reprezentanţii agenţiilor de turism.

75 afișări
Imaginea articolului Unde mergem în vacanţa de vară – sugestii şi preţuri

Unde mergem în vacanţa de vară – sugestii şi preţuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Distanţa relativ mică faţă de România (în cazul primelor patru) şi preţurile bune, dacă se ţine cont de reducerile făcute prin programul de rezervări timpurii, i-au făcut pe români să se îndrepte către aceleaşi destinaţii ca anul trecut.

Citeşte mai multe despre destinaţiile turistice atractive şi despre preţuri pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici