Unde poţi merge cu 500, 1.000 şi 2.500 de euro în vacanţa de iarnă

Şi iarna, staţiunile bulgăreşti sunt mai ieftine decât cele din România. Spre exemplu, un sejur de şapte nopţi la un hotel de trei stele din Bansko cu demipensiune costă în perioada 6 -31 martie 290 de euro. La aceşti bani se mai adaugă şi transportul: cu maşina personală aveţi de parcurs 520 de kilometri, iar cu autocarul preţul este în jur de 80 de euro dus-întors. Astfel, excursia pentru un cuplu costă 450 de euro.

24 afișări
Imaginea articolului Unde poţi merge cu 500, 1.000 şi 2.500 de euro în vacanţa de iarnă

Unde poţi merge cu 500, 1.000 şi 2.500 de euro în vacanţa de iarnă (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Un sejur de şapte nopţi cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun pe plaiurile mioritice pentru două persoane la Poiana Braşov costă 560 de euro după data de 15 ianuarie, fără transport.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru Crăciun şi Revelion pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici