Ungureanu a semnat decizia prin care Bogdan Panait este menţinut la conducerea ORA, pentru cinci ani

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a semnat decizia prin care actualul preşedinte de la Oficiul Român pentru Adopţii (ORA), Bogdan Panait, este numit pentru un nou mandat, de cinci ani, la conducerea instituţiei.

339 afișări
Imaginea articolului Ungureanu a semnat decizia prin care Bogdan Panait este menţinut la conducerea ORA, pentru cinci ani

Ungureanu a semnat decizia prin care Bogdan Panait este menţinut la conducerea ORA, pentru cinci ani (Imagine: Gabriel Pantiru/Mediafax Foto)

Bogdan Panait a obţinut anterior voturile tuturor membrilor din Consiliul de coordonare pentru un nou mandat.

El a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a obţinut votul tuturor membrilor din Consiliul de coordonare, iar propunerea, care trebuie validată de către premier, a fost deja înregistrată la Guvern.

Bogdan Panait este actualul şef al ORA, în mandatul său fiind modificată Legea 273/2004 privind regimul juridic al adopţiei. Panait a preluat conducerea Oficiului Român pentru Adopţii în 5 martie 2009. Anterior, din ianuarie 2005 până în aprilie 2007, a deţinut funcţia de secretar de stat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC), instituţia în care lucra din anul 1994, deţinând toate funcţiile, de la expert la secretar general.

Bogdan Panait lucrează în domeniul asistenţei sociale din 1988.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici