Unul dintre membrii grupului care a jefuit-o pe Gilda Lazăr, prins de poliţişti

Poliţiştii bucureşteni l-au prins, joi, pe unul dintre bărbaţii care, cu mai bine de doi ani şi jumătate în urmă, au jefuit-o pe Gilda Lazăr, fost purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe.

4 afișări
Imaginea articolului Unul dintre membrii grupului care a jefuit-o pe Gilda Lazăr, prins de poliţişti

Unul dintre membrii grupului care a jefuit-o pe Gilda Lazăr, prins de poliţişti

Bărbatul, care se numeşte Dumitru Alexandru Pîrvu, este recidivist, iar la ora transmiterii ştirii era audiat la sediul Poliţiei Capitalei.

Surse din Poliţie informau, după producerea agresiunii, că Gilda Lazăr a fost atacată, în seara de 23 februarie 2005, în momentul în care a coborît din autoturismul pe care îl parcase în apropierea casei ei, situată pe strada Alexandru Sihleanu, din sectorul 3 al Capitalei. Agresorii i-au furat geanta în care avea mai multe carduri şi 23 de milioane de lei, după care s-au urcat într-un autoturism Audi A6 şi au fugit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici