Urmărire pe străzile Bucureştiului pentru capturarea unui şofer fără permis de conducere

  • Un şofer care nu avea permis de conducere a fost urmărit pe străzile din Bucureşti.
  • Incidentul a avut loc vineri, în Sectorul 1, iar bărbatul a fost prins şi reţinut.
402 afișări
Imaginea articolului Urmărire pe străzile Bucureştiului pentru capturarea unui şofer fără permis de conducere

UPDATE: Şoferul urmărit de poliţie pe străzile din Bucureşti a fost prins. Ce au găsit oamenii legii asupra bărbatului fără permis de conducere. VIDEO

Bărbatul care se afla la volanul unei maşini a fost oprit de poliţişti pe o stradă din Sectorul 1. El le-a arătat agenţilor cartea de identitate şi le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

În timp ce poliţiştii făceau verificări, bărbatul a reuşit să fugă cu maşina. A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi a fost blocat pe o stradă tot din Sectorul 1. După ce a fost prins, el a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în timpul controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără a deţine permis. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici