Urs blocat într-un bidon cu mâncarea la Sanatoriul Predeal

Un urs a coborât din pădure, marţi noaptea, la Sanatoriul de boli psihice din Predeal, unde a stat până dimineaţă, după ce a rămas blocat într-un bidon cu mâncare pe care l-a găsit la intrarea în unitatea medicală.

20 afișări
Imaginea articolului Urs blocat într-un bidon cu mâncarea la Sanatoriul Predeal

Urs blocat într-un bidon cu mâncarea la Sanatoriul Predeal

Ursul a coborât în cursul nopţii din pădure în curtea sanatoriului, iar la intrarea în spital a găsit un bidon plin cu mâncare şi s-a oprit să se hrănească. Ursul a rămas însă blocat cu capul în bidon, stând aşa până dimineaţă, când a fost văzut de angajaţii unităţii medicale.

Aceştia au anunţat vânătorii, care au venit imediat şi au tranchilizat animalul, apoi l-au scos din bidon. După ce s-a trezit, ursul a fost eliberat în pădure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici