URSUL a spart din nou uşa Cabanei Postăvaru: Animalul a plecat cu o cutie de bomboane şi o pungă cu zahăr | FOTO

Un urs a spart din nou uşa Cabanei Postăvaru din Poiana Braşov, vineri seară, iar un jandarm împreună cu cabanierul au reuşit să îl alunge, nu înainte ca animalul să ia din interior o pungă cu zahăr şi o cutie de bomboane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2633 afișări
Imaginea articolului URSUL a spart din nou uşa Cabanei Postăvaru: Animalul a plecat cu o cutie de bomboane şi o pungă cu zahăr | FOTO

Ursul a spart din nou uşa Cabanei Postăvaru din Poiana Braşov: Animalul a plecat cu o cutie de bomboane şi o pungă cu zahăr

VEZI AICI GALERIA FOTO 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Braşov, Ciprian Aldea, ursul a bruscat uşa până când a spart-o, a intrat în cabană şi a luat o cutie de boamboane şi o pungă cu zahăr.

Nu este prima dată când ursul intră în Cabana Postăvaru. În ultima săptămână ursul a spart de mai multe ori uşa cabanei în căutare de hrană şi de fiecare dată a plecat cu dulciuri.

Potrivit lui Aldea, prezenţa ursului nu a produs alte pagube în afară de uşa spartă a cabanei.

În ultimele săptămâni, zeci de urşi au coborât în sate şi oraşe în căutare de hrană.

Săptămâna trecută, un urs a atacat un tânăr de 28 de ani din satul Hârseni, din Făgăraş, iar luna trecută un copil de 14 ani şi un bărbat au fost atatacaţi de un urs într-un cartier situat la periferia oraşului Făgăraş.

În Braşov, aproape în fiecare seară, în cartierele din apropierea pădurii, urşii coboară la tombroane. Vânătorii au organizat zeci de goane pentru a-i îndepărta, dar fără succes. Mai multe dosare pentru împuşcarea urşilor se află în lucru la Ministerul Mediului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici