Vacanţa în Grecia, cu 30% mai ieftină. Unde poţi sta cu 50 €/zi

Hotărâte să nu-i piardă pe cei 250.000 de români care anual îşi petreceau concediile pe meleaguri elene, agenţiile vin cu pachete cu preţuri atractive, mult mai mici faţă de anul trecut.

148 afișări
Imaginea articolului Vacanţa în Grecia, cu 30% mai ieftină. Unde poţi sta cu 50 €/zi

Vacanţa în Grecia, cu 30% mai ieftină. Unde poţi sta cu 50 €/zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preţuri mai mici pentru turiştii români care aleg să-şi petreacă concediul în Grecia. Potrivit tour operatorilor eleni şi reprezentanţilor agenţiilor de turism din România preţurile pachetelor turistice au scăzut cu 25 - 30% faţă de 2009. Hotelurile din Halkidiki au tarife mai mici cu 25%, astfel o noapte de cazare în sezonul de vârf costă între 48 şi 64 de euro de persoană, la hoteluri de 3, respectiv 4 stele, faţă de 60 - 88 de euro pe noapte cât costa o noapte de cazare anul trecut, spune Roxana Bălcescu, director executiv la CMB Travel.

Citeşte mai multe despre reducerile practicate de greci pentru turiştii români pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici