Vacanţa la munte în extrasezon, la jumătate de preţ timp de două luni

Până la sfârşitul lunii aprilie, în jur de 29.000 de români vor putea petrece o vacanţă de şase zile la munte, la preţuri cu 20-50% mai mici decât în mod normal, în cadrul programului "O săptămână la munte", arată cotidianul "Gândul".

105 afișări
Imaginea articolului Vacanţa la munte în extrasezon, la jumătate de preţ timp de două luni

Vacanţa la munte în extrasezon, la jumătate de preţ timp de două luni (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Agenţiile au scos la vânzare biletele încă de la sfârşitul lunii februarie, prima zi de vacanţă la preţ special fiind data de 28 februarie. Programul a trecut însă aproape neobservat în prima săptămână, cu rezultate mai slabe decât ar fi trebuit, din cauză că organizatorii nu s-au pus de acord în privinţa unor detalii.

Citeşte mai multe despre ofertele turistice din perioada de extrasezon pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici