Vaccinat, dar bolnav. Managerul spitalului Victor Babeş din Timişoara, despre fenomenul „vaccinării la chiuvetă”

  • O serie de pacienţi bolnavi de COVID-19, care aveau certificate de vaccinare dar prezentau o evoluţie discrepantă a bolii, l-au determinat pe Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babeş din Timişoara, să vorbească de „vaccinarea la chiuvetă”.
  • Poliţia face verificări în această speţă.
7767 afișări
Imaginea articolului Vaccinat, dar bolnav. Managerul spitalului Victor Babeş din Timişoara, despre fenomenul „vaccinării la chiuvetă”

„Discrepanţa între evoluţia bolii şi modul în care ei s-au declarat a fi vaccinaţi, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică. Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plăteşti underground cât e vaccinarea, doza se aruncă şi tu obţii certificatul că eşti vaccinat”, a declarat, la Digi24, Oancea.

Medicul a adăugat că în spaţiul public se vorbeşte despre oameni care caută să obţină certificate, fără să fie vaccinaţi însă.

IPJ Timiş a început verificări pentru clarificarea situaţiei, spune instituţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici