Vâlcea: Circulaţie alternativă pe un sens, pe DN7, din cauza căderilor de pietre

Traficul rutier se desfăşura alternativ, pe un singur sens, marţi dimineaţă, pe DN7, la kilometrul 206, în zona Cârligul Mare, judeţul Vâlcea, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi.

1 afișare
Imaginea articolului Vâlcea: Circulaţie alternativă pe un sens, pe DN7, din cauza căderilor de pietre

Vâlcea: Circulaţie alternativă pe un sens, pe DN7, din cauza căderilor de pietre

"Luni seară, la kilometrul 206 +260 de metri au început să cadă sporadic pietre de pe versanţi pe carosabil şi s-a luat decizia ca pe o dustanţă de 50 de metri să se circule alternativ pe un singur sens. Echipaje ale Poliţiei au fost în zonă pe tot parcursul nopţii şi au dirijat traficul. În prezent, se circulă tot pe un sens. Un alpinist va urca în cursul zilei de azi (n.r. - marţi) pe munte pentru a constata dacă în perioada următoare mai sunt preconizate căderi de pietre şi, în funcţie de ce ne va spune, se va lua o decizie", a declarat, marţi, directorul Administraţiei Naţionale de Drumuri (ADM), Districtul Vâlcea, Eugen Mănescu.

În zona în care au loc căderi de pietre, un bolovan a căzut, luni seară, pe un autoturism care tranzita zona.

"A fost un incident în zonă. Un bolovan a căzut pe o maşină Dacia Logan care circula de la Sibiu către Râmnicu Vâlcea. În autoturism, se aflau două persoane, iar bolovanul a căzut pe parbriz şi l-a spart. Bolovanul a căzut între cele două persoane şi niciuna nu a fost rănită. Mai multe echipaje ale Poliţiei sunt şi la ora actuală în zonă şi supraveghează şi dirijează traficul rutier", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspectorul Diana Smărăndoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici