Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier în care a fost implicat şi este nevoie de intervenţie chirurgicală, fiind internat la Secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

1618 afișări
Imaginea articolului Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier

Valeriu Tabără are fractură de femur la ambele picioare în urma accidentului rutier (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax foto)

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu, a declarat că Valeriu Tabără a suferit o fractură de femur bilaterală, fiind nevoie de operaţie.

"Fractura de care suferă Valeriu Tabără necesită săptămâni bune sau chiar luni până la vindecare. Leziunea trebuie neapărat operată, iar pacientul va decide dacă se va opera aici sau într-o altă ţară. Urmează ca Valeriu Tabără să rămână internat la Secţia de ortopedie, până când va decide unde şi când se va opera", a spus Grecu.

El a afirmat că Tabără i-a povestit că nu a avut viteză în momentul producerii accidentului.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan condus de deputatul PDL Valeriu Tabără a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, declara că din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, în vârstă de 63 de ani, candidează pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş din judeţul Timiş.

La jumătatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost supus unei intervenţii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici