Vama Porţile de Fier I, închisă temporar

Vama Porţile de Fier I este închisă, vineri, în intervalul orar 8.00-16.00 din cauza unor lucrări de reparaţii la ecluza românească, macaralele cu care se intervine blocând accesul pe sensul de ieşire şi intrare în ţară.

99 afișări
Imaginea articolului Vama Porţile de Fier I, închisă temporar

Vama Porţile de Fier I, închisă temporar (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera vama va fi închisă între orele 8.00 şi 16.00, timp în care muncitorii lucrează la ecluza românească.

"Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi a trimis înştiinţări în punctul de trecere a frontierei sârbeşti că pe partea românească nu se poate intra în ţară din cauza macaralelor care blochează accesul. Deocamdată nu s-au creat blocaje, TIR-urile şi cei care tranzitează punctul de trecere a frontierei PF1 vor aştepta până când circulaţia se va relua. Estimăm că la orele 16.00 circulaţia va intra în normal la punctul de trecere a frontierei PF1", a declarat comisarul- şef Pera.

Ecluza românească se află în revizie de la mijlocul anului trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici