Vânătorii de munte din Prahova i-au învăţat pe soldaţii americani să schieze

  • Vânătorii de munte români i-au învăţat pe soldaţii americani să schieze în cadrul unei tabere de instrucţie care s-a desfăşurat la cabana Diham din munţii Bucegi.
  • În timpul antrenamentelor, militarii au simulat situaţii reale de luptă pe teren accidentat, acoperit cu zăpadă.
1424 afișări
Imaginea articolului Vânătorii de munte din Prahova i-au învăţat pe soldaţii americani să schieze

Vânătorii de munte din Prahova i-au învăţat pe soldaţii americani să schieze

Militarii Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mochiulschi” s-au instruit alături de militarii Regimentului 2-5 Cavalerie din Armata Statelor Unite ale Americii, la cabana Diham, în perioada 25 ianuarie – 1 februarie.

Soldaţii s-au pregătit pentru intervenţii pe teren accidentat, acoperit cu zăpadă. Cu această ocazie, americanii au fost învăţaţi să schieze

„Tabăra de instrucţie la munte iarna a avut ca scop crearea unui mediu favorabil cooperării militare multinaţionale, creşterea nivelului de pregătire al militarilor, precum şi deplasarea în teren montan, instrucţia tactică şi instrucţia schiului desfăşurată pe mai multe etape pornind de la deplasarea pe schiuri pe teren acoperit cu zăpadă, învăţarea căderilor şi a ridicării din cădere, până la procedee de urcare şi coborâre a pantelor. Partenerul american a fost încântat de modul în care s-a desfăşurat tabăra, ţinând cont de faptul că nu au schiat niciodată, iar Viperele Negre le-au împărtăşit din experienţa lor”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici