Variante auto - soluţia de criză a românilor care vor o maşină „nouă”

"Vând sau schimb" este o sintagma care apare tot mai frecvent în anunţurile postate de românii care vor să scape de vechea maşină. Mihai Necula e doar unul dintre ei. Are un Hyundai Accent din 2002 pentru care vrea 3.000 de euro. Este însă de acord şi cu ideea unui schimb. De fapt, el vrea un Audi A4 sau un Volkswagen Passat, pentru care este dispus să plătească o diferenţă.

202 afișări
Imaginea articolului Variante auto - soluţia de criză a românilor care vor o maşină „nouă”

Variante auto - soluţia de criză a românilor care vor o maşină „nouă” (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Am dat anunţul de circa o lună. M-au contact mai mult de douăzeci de persoane, însă numai cu două am ajuns la o discuţie serioasă", spune Necula. Nu s-a înţeles cu nici unul dintre potenţialii clienţi pentru că, deşi a renunţat la aproape 10% din valoarea la care îşi evaluase Hyundaiul, partenerii de discuţii au considerat preţul prea mare. "Pe situl nostru există circa 500-600 de anunţuri în care se menţionează şi posibilitatea unui schimb. Trocul este o operaţiune mai simplă decât o operaţiune de vânzare-cumpărare clasică şi implică sume mai mici de bani. Iar în această perioadă toată lumea este atentă la preţ. De aceea cele mai căutate autovehicule sunt cele ieftine, de până la 2.500 de euro", explică pentru gândul Bogdan Vulcan, program manager al auto.ro.

Citeşte mai multe despre soluţia de criză a românilor care vor o maşină "nouă" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici