Vaslui: Copil în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de faţă de mai mulţi câini de la o stână

Un copil în vârstă de nouă ani din localitatea vasluiană Chersăcosu a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă după-amiază, având multiple plăgi, după ce a fost muşcat de faţă de mai mulţi câini ciobăneşti de la o stână din apropierea satului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

184 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Copil în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de faţă de mai mulţi câini de la o stână

Vaslui: Copil în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de faţă de mai mulţi câini de la o stână (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Municipal Huşi, băieţelul a fost atacat de mai mulţi câini ciobăneşti în momentul în care a trecut pe lângă o stână din apropierea localităţii Chersăcosu, fiind muşcat de mai multe ori de faţă.

Copilul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Huşi, de unde va fi transferat la o unitate medicală din Iaşi.

"Are multiple plăgi în zona parietală şi frontală, iar rănile au potenţial septic, astfel încât trebuie prudenţă în acest caz. În consecinţă, s-a luat decizia transferului copilului la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, unde există specialişti pe chirurgie pediatrică", a declarat managerul Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru.

Potrivit acesteia, în prezent copilul este în stare stabilă, fiindu-i administrat tratament intravenos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici