Vedeta unei nunţi a fost un tort de 50 de kilograme de glazură care a costat 15.000 de euro

Madeline Burton, 18 ani, născută în Essex, Anglia, s-a căsătorit cu prima ei iubire, Patrick, 20 de ani, la Savoy din Londra, în urmă cu câteva săptămâni.

4130 afișări
Imaginea articolului Vedeta unei nunţi a fost un tort de 50 de kilograme de glazură care a costat 15.000 de euro

Vedeta unei nunţi a fost un tort de 50 de kilograme de glazură care a costat 15.000 de euro

Punctul culminant al evenimentului a fost tortul de nuntă: o lucrare care a costat 13.000 de lire sterline (peste 15.000 de euro) creată de designerul de tort Sam Woodruff.

Aproximativ 50 de kilograme de prăjitură înaltă de 3 metri acoperită complet cu glazură de fondant care înfăţişează un palat îngheţat.

Pentru decorarea tortului au fost folosite şi baloane şi lumini LED. A fost nevoie de trei luni pentru a-l face şi Madeline a recunoscut că a rămas fără cuvinte când a admirat „opera” terminată.

„Am cerut un castel de basm şi Sam mi-a dat o capodopera”, a declarat Madelein presei britanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici