Veste bună pentru bucureştenii care fac sport. O bază sportivă din Sectorul 1 va fi reabilitată şi va putea fi folosită de toţi locuitorii

  • Primăria Sectorului 1 anunţă că s-a înţeles cu Ministerul Educaţiei în ceea ce priveşte Baza sportivă Cireşarii.
  • Un protocol va fi semnat pentru a reabilita baza şi pentru a fi redeschisă pentru bucureştenii care vor să facă sport.
921 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru bucureştenii care fac sport. O bază sportivă din Sectorul 1 va fi reabilitată şi va putea fi folosită de toţi locuitorii

Veste bună pentru bucureştenii care fac sport. O bază sportivă din Sectorul 1 va fi reabilitată şi va putea fi folosită de toţi locuitorii

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 din Bucureşti au anunţat că vor încheia un protocol cu Ministerul Educaţiei pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 - Baza sportivă Cireşarii şi a-l redeschide pentru iubitorii de sport şi mişcare în aer liber.

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri care a avut loc luni între primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiţii în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate şi renovate. De asemenea, instituţia urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului şi a clubului sportiv Cireşarii, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Clubul Copiilor Sector 1 - Baza sportivă Cireşarii a fost deschis în 1947. 30 de ani mai târziu complexul a trecut în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici