Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Anuţul făcut de AFM

  • Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele Rabla Clasic şi Rabla Plus.
  • Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus a fost prelungită până la 20 noiembrie 2020.
368 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Anuţul făcut de AFM

Veşti bune pentru cei care vor să acceseze programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Anuţul făcut de AFM

Pentru programele Rabla Clasic şi Rabla Plus destinate persoanelor juridice, în acest an, a fost extinsă sesiunea de depunere a dosarelor până la data de 20 noiembrie 2020, conform a două dispoziţii ale preşedintelui AFM publicate recent pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită până la data de 20 noiembrie, aşa cum scrie în 2 dispoziţii ale preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu publicate pe site-un instituţiei.

Mai exact este vorba despre Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 441 din 28.10.2020 privind prelungirea sesiunii de înscriere în vederea acceptării solicitanţilor proprietari persoane juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 şi Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, nr. 442 din 28.10.2020 privind prelungirea sesiunii de înscriere în vederea acceptării solicitanţilor proprietari persoane juridice în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024.

Programele Rabla Clasic şi Rabla plus se desfăşoară în baza Ordinului Ministerului Mediului nr. 324/2020 şi respectiv a Ordinului Ministerului Mediului nr. 323/2020 publicate în luna martie a acestui an.

Dosarele de acceptare depuse de către persoanele juridice în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus se transmit la AFM, începând cu 24 iulie 2020, exclusiv prin intermediul poştei electronice. Procedura cuprinzând modul de transmitere a documentelor, adresele de e-mail prin intermediul cărora se realizează comunicarea informaţiilor necesare, precum şi alte instrucţiuni, sunt publicate pe site-ul www.afm.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici