Vezi aici de ce este Budapesta cu 10 ani înaintea Bucureştiului

În timp ce Budapesta are tourbus (autobuze cu rute speciale destinate turiştilor) din 1987, băi turceşti, funicular care te duce la cetatea medievală şi la Castel şi cel puţin patru site-uri cu informaţii pentru turişti, Bucureşti nu are nici măcar un centru de informare turistică, singurul planificat în Pasajul Universităţii având vitrinele acoperite cu pânză şi una dintre sigle ruptă, arată Ziarul Financiar.

18 afișări
Imaginea articolului Vezi aici de ce este Budapesta cu 10 ani înaintea Bucureştiului

Vezi aici de ce este Budapesta cu 10 ani înaintea Bucureştiului (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

În Capitala Ungariei vin anual peste şase milioane de turişti străini, iar în Bucureşti, potrivit ultimelor date din 2009, doar câteva sute de mii.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici