Vezi dacă destinaţia ta de vacanţă este pe harta celor mai importante outleturi din Europa

Dacă nu ai decis încă ce destinaţie de vacanţă să alegi, ar trebui să iei în calcul şi numărul de outleturi din ţara sau oraşul respectiv. Dacă ai ales deja statul, poate vrei să ştii care sunt locurile de unde poţi cumpăra haine, încălţăminte şi accesorii de firma, la preţ redus.

662 afișări
Imaginea articolului Vezi dacă destinaţia ta de vacanţă este pe harta celor mai importante outleturi din Europa

Vezi dacă destinaţia ta de vacanţă este pe harta celor mai importante outleturi din Europa (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Poate în primul rând ar trebui să explicăm ce înseamnă un outlet. Ouletul este un centru comercial unde găseşti haine, încălţăminte şi accesorii la reducere, de regulă, din colecţii mai vechi, dar sunt branduri şi sunt mai ieftine şi bune.

În outlet-urile din Europa, dar şi din lume te poţi bucura de reduceri permanente, fiind deschise 7 zile din 7.
Milano este unul dintre oraşele europene vestite pentru outleturile sale. Printre primele outlet-uri din Europa amintim Serravalle, situat lângă Milano, care numără în jur de 200 de magazine.
Tot la Milano găseşti şi Marni Outlet sau 10 Corso Como.
Citeşte mai multe despre harta celor mai importante outleturi din Europa pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici