Viceprimarul unui municipiu şi-a dat demisia, după ce s-a descoperit că fiul său figura pe lista pentru locuinţele ANL

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher (PNL), a demisionat, marţi, din funcţie, dar şi din Consiliul local, după ce s-a descoperit că fiul său figura pe lista Primăriei cu persoanele care doreau să obţină locuinţe ANL.

8288 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul unui municipiu şi-a dat demisia, după ce s-a descoperit că fiul său figura pe lista pentru locuinţele ANL

Viceprimarul unui municipiu şi-a dat demisia, după ce s-a descoperit că fiul său figura pe lista pentru locuinţele ANL

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că Doina Feher a demisionat din funcţia de viceprimar, dar şi din cea de consilier local al PNL în Consiliul Local Satu Mare.

„În urmă cu câteva zile a fost o hotărâre a Consiliului Local Satu Mare în care s-a adoptat lista de priorităţi pentru locuinţele ANL. A fost o comisie care a analizat punctajele candidaţilor şi a întocmit lista de priorităţi, a cărei preşedinte a fost doamna viceprimar Doina Feher, iar pe lista respectivă se afla şi băiatul dânsei. Chiar dacă dosarul fiului doameni Feher era, se pare, legal, chiar dacă punctajul era, se pare legal, a fost o chestiune care priveşte moralitatea, în sensul că o persoană publică nu poate fi preşedinte la comisia respectivă, iar pe listă să fie fiul său, existând suspiciuni că l-ar fi favorizat. Eu nu am ştiut de prezenţa fiului doamnei Feher pe listă. În urma acestei situaţii, Doina Feher a demisionat marţi din funcţia de viceprimar, dar şi din cea de consilier local al PNL în Consiliul Local Satu Mare”, a spus Albu.

Potrivit acestuia, o decizie privind noul viceprimar al oraşului va fi luată până la sfârşitul acestei luni.

„La nivelul municipiului Satu Mare avem o alianţă locală cu UDMR şi vom discuta ce vom face în ceea ce priveşte numirea unui nou viceprimar. Va trebui să mă consult şi cu colegii din PNL, iar o decizie va fi luată până la sfârşitul acestei luni”, a subliniat liderul PNL Satu Mare.

Doina Feher a fost aleasă viceprimar în Satu Mare în 2016.

Blocurile ANL din Satu Mare vor fi finalizate până la sfârşitul anului, iar în primăvara anului viitor vor fi predate Primăriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici