Victima jafului armat din Hunedoara va fi operată la Spitalul Militar din Capitală

Tânăra împuşcată în cap în urmă cu o zi în timpul unui jaf armat la o casă de amanet din municipiul Hunedoara va fi operată, miercuri, de medicii de la Spitalul Militar din Bucureşti, însă specialiştii apreciază că ochiul îi va fi compromis.

1 afișare
Imaginea articolului Victima jafului armat din Hunedoara va fi operată la Spitalul Militar din Capitală

Victima jafului armat din Hunedoara va fi operată la Spitalul Militar din Capitală

Femeia a fost adusă cu o ambulanţă, marţi la prânz, la Spitalul Militar din Capitală, de la spitalul din Deva unde fusese internată după incident. După investigaţii, medicii de la Spitalul Militar au decis să o opereze miercuri dimineaţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Ioan Sârbu.

Glonţul care i-a intrat în cap i-a produs o fractură orbito-sinuzală anterioară, cu afectarea globului ocular. Ochiul va fi compromis, deoarece glonţul i-a intrat prin arcadă şi sprânceană, atingându-i globul ocular, a precizat Ioan Sârbu.

"Nu i-a fost afectată nici coloana şi nici terminaţiile nervoase, dar va rămâne spitalizată alte câteva zile", a declarat managerul Spitalului Militar, care şi-a manifestat speranţa că femeia va ajunge acasă până de sărbători.

Tânăra va fi operată de o echipă medicală multidisciplinară, formată dintr-un neurochirurg, un ORL-ist şi un chirurg buco-maxilo-facial. Echipa medicală va intra, miercuri dimineaţă, cu pacienta în sala de operaţii, a mai spus Sârbu.

Un jaf armat a avut loc, luni dimineaţă, la o casă de amanet din centrul municipiului Hunedoara. În momentul când casiera unităţii, care era singură, scotea bunurile din geantă, în casa de amanet au intrat două persoane, un bărbat şi o femeie. Bărbatul a scos un pistol şi a împuşcat-o pe tânără, apoi a luat geanta diplomat şi a fugit împreună cu femeia care îl însoţea. Potrivit poliţiştilor, cei doi ar fi fugit cu o maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici