Victime colaterale ale „războiului” din Sectorul 1. Nicuşor Dan: Primăria Capitalei ar putea finanţa temporar adăpostul de câini Odăi

Primăria Capitalei ar putea finanţa pentru o perioadă de cel mult 60 de zile adăpostul de câini Odăi. Anunţul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, în contextul discuţiilor apărute între Primăria Sectorului I şi firma de salubrizare care administrează adăpostul.

2945 afișări
Imaginea articolului Victime colaterale ale „războiului” din Sectorul 1. Nicuşor Dan: Primăria Capitalei ar putea finanţa temporar adăpostul de câini Odăi

Victime colaterale ale „războiului” din Sectorul 1. Nicuşor Dan: Primăria Capitalei ar putea finanţa temporar adăpostul de câini Odăi

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că ar putea prelua, prin serviciul Primăriei Bucureşti, adăpostul de câini Odăi, administrat de Primăria Sectorului I. Totuşi, activitatea nu poate fi susţinută mai mult de două luni, avertizează primarul Dan.

„În contextul problemelor care au apărut între compania Romprest Service şi Primăria Sectorului 1 şi pentru a nu risca să rămână fără îngrijire câinii de la adăpostul Odăi, am solicitat ca ASPA (din subordinea Primăriei Capitalei) să asigure serviciul, astfel încât animalele fără stăpân să fie protejate. Am primit mai multe semnale şi din partea unor ONG-uri pentru a colabora, în sensul asigurării, în continuare, a adăpostului, hranei şi îngrijirii acestora. Primăria Capitalei poate finanţa acest adăpost, pentru o perioadă de 1-2 luni. În acest interval se pot găsi soluţii pe termen lung. Orice s-ar întâmpla în relaţiile contractuale dintre administraţia publică şi un agent economic sau altul, animalele fără stăpân nu trebuie să aibă de suferit”, a anunţat primarul Nicuşor Dan, pe Facebook.

Între Primăria Sectorului 1 şi compania de salubrizare a izbucnit un conflict la finalul anului trecut. Printre activităţile societăţii este şi cea de la adăpostul de câini Odăi. Dacă se va ajunge la rezilierea contractului, adăpostul va fi desfiinţat. În adăpost sunt aproximativ 750 de câini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici