Videanu: Decizia instanţei a fost o surpriză chiar şi pentru mine

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu a declarat, la Craiova, că hotărârea Tribunalului Bucureşti prin care este obligat să plătească aproape cinci milioane de lei, alături de 23 de funcţionari ai Primăriei Bucureşti, constituie o "surpriză", apreciind că instanţa nu s-a uitat atent în dosar.

11 afișări
Imaginea articolului Videanu: Decizia instanţei a fost o surpriză chiar şi pentru mine

Videanu: Decizia instanţei a fost o surpriză chiar şi pentru mine (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, la Craiova, că este surprins de decizia instanţei de a-l obliga să plătească aproximativ cinci milioane de lei şi că va face recurs.

"Instanţa a reţinut două aspecte în sarcina primarului general. Unul: probabil că nu a fost suficient de vigilent în achiziţia unui teren pentru un adăpost de câini, şi aici comisia are responsabilitate conform legii, dar eu cred că au făcut în deplină legalitate. Al doilea aspect: nu a recuperat CAS-ul de la consilierii generali, în condiţiile în care toate sectoarele au câştigat în instanţă, numai Primăria Capitalei a pierdut. Aşa că vă las pe dumneavoastră să analizaţi. Părerea mea e că nu s-au uitat atent în dosar. La dosar există o expertiză care confirmă decizia comisiei. Hotărârea judecătorului a fost o surpriză şi pentru mine. Vom vedea la următoarea instanţă", a declarat Adriean Videanu.

Fostul primar general, Adriean Videanu, este obligat să plătească, alături de alţi 23 de angajaţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB,) aproape cinci milioane de lei, bani cheltuiţi ineficient în legăturile cu lucrările la stadionul Lia Manoliu şi borduri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici