Videanu îi cheamă pe bucureşteni să manifesteze paşnic, joi, în Piaţa Revoluţiei, pentru democraţie

Preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat că face apel la bucureşteni să vină joi, la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei, pentru a manifesta paşnic pentru apărarea democraţiei.

553 afișări
Imaginea articolului Videanu îi cheamă pe bucureşteni să manifesteze paşnic, joi, în Piaţa Revoluţiei, pentru democraţie

Videanu îi cheamă pe bucureşteni să manifesteze paşnic, joi, în Piaţa Revoluţiei, pentru democraţie (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

El a spus că are speranţa că la manifestare vor fi prezenţi inclusiv oameni care au votat USL dar care condamnă "astfel de practici".

Videanu a spus că prin acţiunile din ultimele două zile "în tenativa de a subordona toate instituţiile statului, USL, pentru prima dată după 1990, mută dezbaterea politică în stradă".

El a arătat că nu se mai poate vorbi despre instituţii independente care să apere ordinea constituţională.

"Fac un apel la toţi bucureştenii ca mâine la ora 18.00 în Piaţa Revoluţiei să manifestăm în mod paşnic împotriva acestui act abuziv şi nedemocratic de a subordona statul de drept", a precizat Videanu într-o declaraţie de presă făcută la sediul PDL din Modrogan.

El a arătat că bucureştenii în mod constant au sancţionat derapajele şi că manifestarea de joi "are un caracter civic".

"Am speranţa că vor fi inclusiv oameni care au votat USL, dar care condamnă astfel de practici", a mai spus Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici