VIDEO Imagini spectaculoase cu capre negre care sar printre stânci acoperite cu zăpadă, în Braşov

Mai multe capre negre au fost filmate la mare înălţime în timp ce sar printre stânci acoperite cu zăpadă şi gheaţă. Imaginile spectaculoase au fost obţinute de unul dintre angajaţii Parcului Naţional Piatra Craiului.

807 afișări
Imaginea articolului VIDEO Imagini spectaculoase cu capre negre care sar printre stânci acoperite cu zăpadă, în Braşov

FOTO Imagini spectaculoase cu capre negre care sar printre stânci acoperite cu zăpadă, în Braşov

Caprele negre au fost filmate în timp ce căutau hrană sub zăpada căzută în ultimele zile. De asemenea, caprele aleg locurile aflate la mare înălţime pentru a se proteja faţă de prădători.

„Imagini spectaculoase cu un grup de capre negre în Parcul Naţional Piatra Craiului într-o filmare realizată de colegul nostru Mircea Vergheleţ. Caprele negre preferă în iernile grele versanţii înclinaţi, cu stâncărie, de pe care cade zăpada. Aici găsesc hrana şi se adăpostesc de prădători, în special râşii. Iarba uscată este uşor descoperită de sub stratul de zăpadă, în aceste zone caprele negre găsind şi muşchi, licheni sau cetină de molid”, au explica, pe Facebook, reprezentanţii Companiei Naţionale Romsilva.

Parcul Naţional Piatra Craiului este unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva. Parcul are o suprafaţă de 14.800 de hectare în judeţele Braşov şi Argeş, din care 10.860 de hectare sunt păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici