VIDEO Restricţiile nu ţin distracţia în loc. Un club din Bucureşti a fost amendat cu 21.500 lei după ce zeci de persoane au petrecut înghesuite şi fără mască

  • Un club din sectorul 1 al Capitalei a fost amendat cu 21.500 lei după un chef la care au participat zeci de persoane fără mască.
  • „Pentru asta s-a trecut la învăţământul hibrid, în care ai parte de educaţie din 2 în 2 săptămâni?” - apare în mesajul care însoţeşte imaginile.
1288 afișări
Imaginea articolului VIDEO Restricţiile nu ţin distracţia în loc. Un club din Bucureşti a fost amendat cu 21.500 lei după ce zeci de persoane au petrecut înghesuite şi fără mască

Sursa: Facebook Silvia Dinu

Poliţia Capitalei anunţă, după ce imagini de la o petrecere desfăşurată într-un club din sectorul 1 al Capitalei au apărut în spaţiul public, că organizatorul a primit o amendă de 10.000 de lei conform HG. nr. 782 din 2020.

Administratorul a primit o amendă tot de 10.000 de lei.

De asemenea, a fost aplicată şi o sancţiune pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice în valoare de 1.500 de lei.

Imaginile au fost postate pe Facebook cu mesajul: „Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască şi vizieră? Pentru asta stau toţi elevii cu mască, până la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la învăţământul hibrid, în care ai parte de educaţie din 2 în 2 săptămâni? (...) Mulţumesc patronilor (...) în numele tuturor cadrelor medicale şi didactice, în numele tuturor celor care au rămas fără job, în numele aparţinătorilor care nu îşi pot vizita rudele în spitale. Vă mulţumim şi sperăm că încasările de aseară au fost pe măsura aşteptărilor”.

În imagini apar zeci de persoane înghesuite care danseaza fără să poarte măşti de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici