Video VIDEO S-a grăbit să revină în România. O barză a fost surprinsă de ninsoare în Bucegi

  • Berzele au revenit din ţările calde mai repede şi au fost surprinse de ninsoare.
  • O barză a fost filmată în Munţii Bucegi în timpul unei furtuni de zăpadă.
525 afișări

Berzele s-au grăbit. O pasăre zgribulită în zăpadă a fost filmată în Parcul Natural Bucegi de unul dintre angajaţii Romsilva, compania naţională care administrează principalele rezervaţii din România.

„Vestitorii primăverii au sosit deja... primăvara se lasă însă aşteptată. Barza albă a fost filmată la sediul Romsilva- Administraţia Parcului Natural Bucegi de colegul nostru Vali Bălan. Musafirul zgribulit se pare că a sosit în acest an mai devreme, pentru că în anii trecuţi berzele au sosit în zona Parcului Natural Bucegi în luna aprilie sau chiar spre sfârşitul lunii mai”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.

Potrivit specialiştilor, barza albă este o pasăre de talie mare care iernează în Africa sau pe subcontinentul indian. Are penajul preponderent alb, cu aripile negre. Are o lungime de peste un metru şi o anvergură a aripilor de până la doi metri. Se hrăneşte cu insecte, peşti, amfibieni, reptile şi mamifere mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici