VIDEO | Scene şocante: bătaie în plină stradă între două grupuri rivale din Craiova. Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit

  • Mai multe persoane s-au bătut în trafic, pe o stradă din Craiova
  • Bătăuşii au folosit cuţite şi bate, patru maşini au fost distruse
  • Cinci dintre agresori se aflau sub control judiciar, după ce în urmă cu două săptămâni au fost implicaţi într-un alt conflict în trafic
6729 afișări
Reglare de conturi între două grupuri rivale, pe o stradă din Craiova. 14 persoane s-au bătut, în această după amiază. Bătăuşii au folosit bate şi cuţite. Membrii grupărilor rivale au spart geamurile a patru maşini şi s-au rănit reciproc.
 
Scandalul a pornit după ce cinci dintre membrii unuia dintre grupuri au fost puşi sub control judiciar, în urmă cu două săptămâni, după ce au fost implicaţi într-un alt conflict în trafic. I-au acuzat pe rivali că i-au dat pe mâna poliţiei, aşa că acum i-au aşteptat pentru a se răzbuna. În urma incidentelor, unul dintre bătăuşi s-a ales cu tăieturi pe corp şi a fost transportat la spital.
 
Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru a aplana conflictul din mijlocul drumului. O parte dintre scandalagii au fost prinşi şi duşi la Poliţie pentru audieri. Alţii sunt căutaţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici