VIDEO. Scene violente în oraşul Buzău: Infractori imobilizaţi în mijlocul străzii de mai mulţi poliţişti în civil

  • Mai mulţi poliţişti fără uniforme au imobilizat câţiva infractori în mijlocul unei străzi din oraşul Buzău.
  • Incidentul pare a fi o răfuială între două găşti.
  • Scenele filmate de trecători sunt violente, iar Poliţia spune că a fost vorba despre o acţiune de prindere a unor hoţi de carduri bancare.
9051 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Scene violente în oraşul Buzău: Infractori imobilizaţi în mijlocul străzii de mai mulţi poliţişti în civil

Sursa: captură ecran YouTube

Acţiunea Poliţiei a avut loc marţi, la capătul unor investigaţii. În imagini apar mai mulţi tineri care sunt scoşi cu forţa dintr-o maşină de alţi bărbaţi. Tinerii sunt trântiţi pe asfalt în timp ce sunt loviţi cu pumnii şi picioarele. Scenele violente s-au produs în mijlocul unei străzi din oraşul Buzău.

Potrivit unor surse apropiate anchetei contactate de corespondentul MEDIAFAX, a fost o acţiune de destructurare a unei grupări infracţionale specializată în furtul de carduri bancare. În timpul acţiunii, trei tineri au fost reţinuţi şi au fost duşi la secţia de Poliţie pentru audieri. Nici un suspect nu a reuşit să fugă, au precizat sursele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici