VIDEO Un ţăran, filmat în timp ce alunecă la vale, ajutat de un băţ, pe o stradă îngheţată

Un bărbat dintr-un sat din Brăila a fost filmat de vecinul său în timp ce alunecă la vale pe strada din comună, ca şi când ar fi pe schiuri.

8354 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un ţăran, filmat în timp ce alunecă la vale, ajutat de un băţ, pe o stradă îngheţată

Un ţăran, filmat în timp ce alunecă la vale, ajutat de două beţe, pe strada îngheţată

Gheţa necurăţată de la carosabil i-a făcut pe oameni să adopte tactici abile de deplasare.

Întâmplarea a fost înregistrată de un alt sătean, ieşit la gard, care îl urmăreşte pe autorul deplasării cu cizmele de cauciuc, ajutat de un băţ, ca şi cum ar merge pe schiuri.

”Hai, nea Ilie! Mi le dai şi mie după aceea”, comentează privitorul.

„Iaca distractie ,fara sa te duci la schi sa stai in rand, cà la munte e multa lume aici macar e liber”,  „Nea ilie mai usor ca te ia radarul dupa care o sa te caute de asigurare rovigneta si multe alte chestii ha ha”, sunt mesajele postate la filmarea din Brăila. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici