VIDEO Vacanţă întreruptă de incendiu: mai mulţi turişti au ajuns la spital, după ce casa închiriată a luat foc

  • Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţa la o casă de vacanţă din comuna Jurilovca, judeţul Tulcea.
  • Cele opt persoane care se aflau înăuntru s-au autoevacuat.
  • Cinci dintre ele au fost transportate la spital.
837 afișări

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au fost alertaţi prin apel la 112 marţi dimineaţa, în jurul orei 4:30, cu privire producerea unui incendiu la o casă cu regim de închiriere în comuna Jurilovca.

La faţa locului au intervenit voluntarii de la SVSU Jurilovca, dar şi pompieri ai ISU cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD. La faţa locului au ajuns în sprijin 3 echipaje SAJ şi echipaje din cadrul IPJ.

În casa de vacanţă se aflau 8 turişti care au fost surprinşi de incendiu, dar care au reuşit să se autoevacueze.

În urma evaluării medicale, cinci persoane au fost transportate la spital. Este vorba de patru adulţi cu arsuri pe diferite suprafeţe ale corpului şi de un copil cu atac de panică. O altă persoană a fost asistată medical la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat de pompieri la ora 7:00.

Casa de vacanţă avea trei corpuri lipite între ele. În urma incendiului, au ars pavilionul central şi o bucătărie de vară, iar al treilea corp a fost salvat.

Potrivit ISU Tulcea, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici