Violator în serie, reţinut în Capitală

Un violator în serie a fost reţinut, joi, în Capitală, de poliţiştii Secţiei 13, după ce ar fi violat o tânără în vârstă de 22 de ani şi ar fi încercat să violeze alte două femei, anchetatorii bănuind însă că numărul victimelor este mai mare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

476 afișări
Imaginea articolului Violator în serie, reţinut în Capitală

Violator în serie, reţinut în Capitală (Imagine: Shutterstock)

"La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, pe raza municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nicuşor Dumitrache, în vârstă de 20 de ani, îşi ataca victimele la ore târzii, când străzile erau mai puţin circulate.

Prima faptă probată de poliţişti a fost comisă la 4 aprilie, în jurul orei 1.00, când Nicuşor Dumitrache, zis Dumi, a urmărit o tânără în vârstă de 22 de ani până când aceasta a intrat în scara blocului, după care a bătut-o şi a violat-o.

La 29 martie, Dumitrache a pândit în faţa staţiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar în jurul orei 22.00 a urmărit o femeie în vârstă de 32 de ani pe care a atacat-o pe o stradă pustie. Bărbatul a încercat să o violeze, însă victima l-a zgâriat pe faţă şi a reuşit să scape. Înainte ca femeiea să fugă, agresorul a încercat să-i ia acesteia geanta, însă nu a reuşit.

Ultimul atac cunoscut de poliţişti s-a produs la 12 aprilie, în jurul orei 23.15, după ce violatorul şi-a ales victima tot din rândul femeilor care ieşeau de la metrou, la staţia 1 Decembrie 1918. De această dată, Dumitrache a urmărit o femeie în vârstă de 40 de ani, pe care, după ce a lovit-o cu pumnul şi a trântit-o la pământ, a încercat să o violeze. Femeia a reuşit să fugă după ce l-a muşcat de mână.

Nicuşor Dumitrache a fost reţinut şi este cercetat pentru viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie. Poliţiştii bănuiesc că acesta a comis mai multe fapte de acest gen, însă victimele nu au depus plângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici